Amsterdam in 3D

Een doorkijkje naar de bebouwing op die plek van tijdens de Tweede Wereldoorlog

Bouw mee aan Amsterdam!

Heb jij ook een hart voor de stad? Bouw dan mee aan de historische binnenstad.

Op dit moment zijn we bezig met het uitwerken van een 3d-binnenstad. We zijn begonnen met één van de oudste straten in die binnenstad: de Zeedijk. Op www.hhvds.com kun je zien hoe we dat doen. Het is de bedoeling dat we de hele binnenstad zo aanpakken… máárrr: laten we eerst maar eens een straat maken. Met de  geschiedenis die er in die straat toe doet. Dat noemen we ‘de canon van de Zeedijk’!

 

 

Een prachtige vogelvluchtafbeelding van de speeltuin van Aldo van Eijck met de kunstzinnige tekeningen van Joost van Roojen uit 1958

Graag vragen we aan jou of je mee wil doen. Op onze GoFundMe-pagina 3D Amsterdam kun je doneren. Dat kan dus op deze website: https://www.gofundme.com/3d-amsterdam

Een hele mooie vogelvluchtafbeelding van de situatie zoals die nu is met de waag en iets verderop de Chinese tempel op de Zeedijk

Vul daar je e-mailadres in en in ruil krijg je dan van ons een prachtige afbeelding van een gebouw dat we al hebben uitgewerkt. We hebben gekozen voor de rijke bouwgeschiedenis van de plek waar nu de Chinese tempel staat. Je kunt zelf kiezen welke afbeelding je wil ontvangen van de drie bovenstaande afbeeldingen.